TERMENI ȘI CONDIȚII COMENZI

Comenzile pe site-ul donuterie se împart în două categorii:

COMENZI MARI - LARGE ORDERS

Comenzile mari cu valoarea de peste 150 de lei pot fi plasate în Cluj-Napoca, Târgu Mureș și pot fi livrate la adresa ta din unul din aceste orașe. Plata comenzii o poți face atunci când primești produsele.

LOCAL PICKUP

Poți plasa o comandă pentru zilele următoare, pentru oricare din magazinele noastre, apoi vii să o ridici din magazinul unde ai comandat-o.

MODIFICAREA COMENZILOR

Poți cere modificarea comenzii tale, dar nu este posibilă modificarea unei comenzi cu mai puțin de 24 de ore înainte de data stabilită pentru ridicarea comenzii. În cazul schimbării comenzii pot interveni costuri suplimentare.

CALITATEA PRODUSELOR

Produsele noastre sunt făcute de mână, folosind ingrediente proaspete. Din acest motiv pot apărea mici variații între aspectul produselor pe website și aspectul produselor pe care le vei primi tu.

ANULAREA COMENZILOR

În cazul în care este nevoie să anulezi o comandă, te rugăm să ne anunți cu cel puțin 24 de ore înainte de termenul de ridicare.

TERMENI ȘI CONDIȚII WEBSITE

Accesul și folosirea websiteului donuterie.ro este precondiționat de acceptul tău asupra termenilor și condițiilor descrise mai jos.

SIMBOLUL DONUTERIE

Simbolul donuterie care include semnul grafic și textul "donuterie" sunt mărci înregistrate. Acestea nu pot fi folosite la produse sau servicii care nu sunt legate de Donuterie în afara cazului în care a fost semnat în prealabil un acord scris. Toate celelalte mărci înregistrate care sunt difuzate pe siteul donuterie.ro sunt proprietatea deținătorilor lor care pot sa nu să fie legați de Donuterie.

COPYRIGHT

Tot conținutul de pe acest website, cum sunt textul, elemente grafice, logouri, pictograme, imagini, clipuri video sau audio și aplicații sunt proprietatea Donuterie. Folosirea, modificarea, reproducerea, distribuirea sau transmiterea acestor materiale sunt permise doar cu acordul scris din partea noastră.

LINKURI UTILE

ANPC

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (link)

ANSVSA

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (link)