ÎNTREBĂRI FRECVENTE

DESPRE DONUTS

UNDE SE FAC GOGOŞILE?

În fiecare oraş unde avem deschisă o Donuterie, avem şi un punct de producţie. Gogoşile sunt coapte zilnic, pe tot parcursul zilei, pentru ca tu să serveşti ceva proaspăt la orice oră.

DE UNDE POT SĂ CUMPĂR?

Donuterie are magazine deschise în Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Baia Mare, Sibiu, Ploieşti, Iași, București, Suceva, Alba Iulia, Piatra Neamț, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Brașov, iar adresele se află aici.

GOGOŞILE CONŢIN INGREDIENTE LA CARE AŞ PUTEA FI ALERGIC?

Gogoşile noastre conţin: gluten, lactoză, ouă, soia şi posibile urme de nuci.

POT SĂ CONSUM GOGOŞILE ŞI A DOUA ZI?

Deoarece gogoşile noastre nu conţin conservanţi, te sfătuim să le consumi în ziua în care le cumperi. Vor fi gustoase şi a doua zi, dar nu la fel de proaspete.

SĂ DEPOZITEZ GOGOŞILE ÎN FRIGIDER?

Nu este nevoie. Îţi recomandăm să depozitezi gogoşile la temperatura camerei şi să le consumi în ziua în care le-ai cumpărat.

COMENZI

POT SĂ PLASEZ O COMANDĂ ÎN PREALABIL?

Opţiunea de comenzi în avans sau online este disponibilă pentru anumite locaţii. Te rugăm să verifici disponibilitatea acestor servicii aici -
Large Orders | Pick Up In Store.

CE FAC DACĂ ÎNTÂMPIN PROBLEME CU COMANDA PLASATĂ?

Dacă apar probleme cu comanda ta, te rugăm să ne contactezi la adresa sau numărul de contact unde ai plasat comanda.

CÂT DUREAZĂ REALIZAREA UNEI COMENZI?

În funcţie de complexitatea sau dimensiunea unei comenzi, aceasta trebuie plasată cu minim 24 ore în avans, iar livrarea sau ridicarea comenzii se face la adresa menţionată în comandă sau prin ridicare de la una din locaţiile noastre. Te rugăm să verifici disponibilitatea acestor servicii aici - Large Orders | Pick Up In Store.

SE POT PERSONALIZA COMENZILE?

Da, dar e nevoie să purtăm o discuţie înainte pentru a te asigura că ceea ce îţi doreşti poate fi dus la împlinire.